ΒΟΛΤΕΣ-ΜΙΚΡΕΣ ΕΚΔΡΟΜΕΣ

Σίγουρα όταν κάποιος επισκέπτεται την Ορεινή Κορινθία και συγκεκριμένα τον Φενεό έχει σαν προτεραιότητα να ξεκουραστεί και να ξεφύγει από την ρουτίνα της πόλης. Παρ΄ όλα αυτά όταν κάποιος έρθει στην περιοχή μας μπορεί να προβεί σε ένα πλήθος δραστηριοτήτων: Κοντινές εκδρομές στην Λίμνη Δόξα , στο μοναστήρι του Αγ.Γεωργίου , στο Αρχαιολογικό Μουσείο της Αρχαίας Φενεού , στον Αρχαιολογικό Χώρο της Αρχαίας Φενεού στην Παναγία των Βράχων στον Τάρσό . Βόλτες σε καθένα από τα 9 γραφικά χωριά του Φενεού. Φαγητό στις παραδοσιακές ταβέρνες και ποτό στα 2 μικρά μπαράκια της περιοχής.
Εκδρομές προς το Χιονοδρομικό της Ζήρειας και προς το Χιονοδρομικό Κέντρο των Καλαβρύτων στα Σπήλαια Λιμνών και στο Πλανητέρο(πηγές Λάδωνα).

Αποδράσεις με 4χ4

Αποδράσεις με 4Χ4 για τους λάτρεις του είδους σε μοναδικές διαδρομές που θα σας καθορίσουν οι ντόπιοι. Υπάρχουν αναρίθμητα μέρη για να πάτε με το τζιπ σας. Από τους χωμάτινους δρόμους στο κάμπο του Φενεού μέχρι το οροπέδιο της Ζήρειας (σκαφιδιά) όπου υπάρχουν άγρια άλογα και άγρια μοσχάρια.

Περπάτημα-Ποδηλασία-Ιππασία

Η περιοχή έχει άπειρα μονοπάτια για περπάτημα. Επίσης κάποιος μπορεί να κάνει ποδηλασία είτε περιμετρικά της λίμνης δόξας είτε κατα μήκος του κάμπου του Φενεού. Για παράδειγμα μια ωραία διαδρομή είναι κατά μήκους του τοπικού ποταμού.  Επίσης τα παιδιά αλλά και οι μεγάλοι μπορούν να κάνουν ιππασία περιμετρικά στη λίμνη αφού υπάρχει επιχείρηση που προσφέρει την υπηρεσία καθημερινά. Θερμή παράκληση: Τον τελευταίο καιρό έχουμε δεχτεί πάνω από 100 κλήσεις από ανθρώπους που ενδιαφέρονται για ιππασία στην λίμνη δόξα και αναζητούν περαιτέρω πληροφορίες . Αυτή η σελίδα αφορά το ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ ΣΕΜΕΛΗ. Δεν διαθέτουμε κάποια επιπλέον πληροφορία από τις αναγραφόμενες που αφορά την ιππασία. Παρακαλούμε στην κατανόηση σας και όχι στα άσκοπα τηλεφωνήματα για κάτι που δεν γνωρίζουμε ούτε μπορούμε να βοηθήσουμε τον επισκέπτη. Παρακαλώ όπως σεβαστείτε τους επισκέπτες που την ίδια ώρα προσπαθούν να κάνουν τηλεφωνική κράτηση δωματίου. Ευχαριστούμε θερμά. 

Δραστηριότητες Ορεινή Κορινθία

Αυτή η σελίδα είναι μέρος της ιστοσελίδας του Ξενοδοχείου Σεμέλη. Δίνει πληροφορίες στον επισκέπτη σχετικά με τις δραστηριότητες που μπορεί να κάνει στην Ορεινή Κορινθία. Το ξενοδοχείο μας δεν σχετίζεται με κάποια από αυτές τις δραστηριότητες ούτε διαθέτει περισσότερες πληροφορίες από τις αναγραφόμενες.
Σεμελη ορεινη κορινθια